Select Page

Како може да се плати?

Лесно и безбедно плаќање

Ќе бидете наградени за секоја анкета што ќе ја пополните. Откако ќе заработите доволно за да го достигнете лимитот за исплата (10 УСД), можете да ги исплатите парите.

1. Барање за плаќање

Откако ќе го достигнете лимитот за исплата, врската за исплата ќе стане активна. Плаќањата се вршат преку Paypal. Запомнете дека вашата е-пошта на Digiopinion мора да одговара на е-поштата на вашата сметка на PayPal.

2. Одобрување за плаќање

Нашиот книговодствен тим ќе го одобри вашето плаќање во рок од 5 работни дена. Вие не треба да правите ништо. Веднаш штом ќе се изврши плаќањето, ќе добиете е-пошта за потврда.

3. Искористете ги парите

Можете лесно да ги префрлите парите на вашата банкарска сметка или само да ги потрошите онлајн. Изборот е твој.

За што треба да бидете свесни?

За да се реализираат плаќањата, важно е да ги следите нашите општи упатства. Кога креирате бесплатна сметка на PayPal, ве молиме користете ја истата е-пошта што ја користевте за да се регистрирате на Digiopinion.

Исто така, треба да нагласиме дека Digiopinion не е одговорен за услуги од трети страни како што е PayPal.

За услугата

Digiopinion е глобална платена платформа за анкети. Корисниците се наградени со пари за секоја пополнета анкета. Веб-страницата е во сопственост и управувана од Opinodo ApS. Контактирајте со тимот за поддршка овде.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark