Select Page

Што е дигиопинион?

Digiopinion.com е во сопственост и управуван од данската компанија Opinodo.

Откако работевме со онлајн анкети неколку години, сметаме дека има потреба да се подобри ова искуство.

Сакаме да го олесниме учеството во социјални истражувања кои имаат директно влијание врз нашиот секојдневен живот.

Поради ова собираме анкети од компании за истражување и ги поврзуваме со релевантните луѓе.

Веруваме дека можеме да создадеме подобро искуство. Во исто време, фер е да се плати за одговорите што ги даваат нашите корисници. И фактот дека сте платени докажува дека вашите одговори всушност се користат.

Зошто некој би платил поинаку?

За услугата

Digiopinion е глобална платена платформа за анкети. Корисниците се наградени со пари за секоја пополнета анкета. Веб-страницата е во сопственост и управувана од Opinodo ApS. Контактирајте со тимот за поддршка овде.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark