Select Page

Платете се за вашето мислење

Подобрете ги производите и услугите со споделување на вашето мислење за нив и заработете правејќи го тоа!

Платете се за вашето мислење

Производите и услугите може да се променат на подобро со вашиот придонес. Зошто да не бидете наградени додека го правите тоа?

Како работи

Дајте го вашиот придонес за подобрување на производот. Се што е поврзано со тебе. Тоа може да биде автомобилот што го возите, омилената храна на вашето домашно милениче или вашето утринско кафе. Но, што е поважно – заработете пари од тоа!

Најави се бесплатно

Изберете анкети и одговорете на прашањата

Собери пари

Што нудиме

Искусете ја пријатната понуда од Digiopinion

N

Бесплатно, лесно и брзо регистрирање

N

Добро платени анкети

N

Без поени или пресметки, директни парични награди

N

Достапни бонус анкети на барање

Пристапете до нашата платформа од кој било уред: мобилен, десктоп или таблет

Компаниите и организациите секогаш се обидуваат да ги подобрат своите производи за да можат подобро да ги задоволат потребите на своите корисници. Вие сте еден од тие корисници, затоа одговорете искрено и направете разлика. Дигиопинион го олеснува тоа. Учествувајте во анкети секој ден – директно од вашиот компјутер или паметен телефон.

Погледнете што велат нашите корисници
за нашата платформа

„Лесен интерфејс и забавни анкети. Ми се допаѓа делот „Пробај ја својата среќа“, честопати се изненадувам со добра анкета“.

jessicaa22

„Digiopinion постојано се подобрува. Сè уште не е совршен, но се движи во таа насока“.

kowitskiB

„Навистина добар начин да заработите дополнителен приход.

aurElio14

За услугата

Digiopinion е глобална платена платформа за анкети. Корисниците се наградени со пари за секоја пополнета анкета. Веб-страницата е во сопственост и управувана од Opinodo ApS. Контактирајте со тимот за поддршка овде.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark