Select Page

Kako možete biti plaćeni?

Jednostavna i sigurna isplata

Bićete nagrađeni za svaku anketu Digiopinion.com koju popunite. Nakon što zaradite dovoljno da dostignete limit isplate (10 USD), možete dobiti isplaćeni novac.

1. Zahtjev za plaćanje

Kada dostignete ograničenje isplate, link za isplatu će postati aktivan. Plaćanje se može izvršiti putem Paypal ili Paysera. Zapamtite da e-mail na koji ste registrirani na Digiopinion.com mora odgovarati e-mailu koji koristite na usluzi plaćanja koju odaberete.

2. Odobrenje plaćanja

U roku od 10 radnih dana, naš knjigovodstveni tim će odobriti vašu uplatu. Ne morate ništa da radite. Čim se uplata izvrši, dobićete e-mail kao potvrdu.

3. Iskoristite novac

Čim primite novac na PayPal ili Paysera, možete ga koristiti. Možete ga jednostavno prebaciti na svoj redovni bankovni račun ili potrošiti novac direktno na Internetu.

Čega biste trebali biti svjesni?

Da bi plaćanja prošla, važno je da se pridržavate naših općih smjernica. Također je važno, kao što je opisano, da kada kreirate besplatni profil na PayPal-u ili Payseri, koristite e-poštu koja se podudara s onom za koju ste registrirani na Digiopinion.com.

Osim toga, važno nam je naglasiti da Digiopinion.com nije odgovoran za usluge trećih strana kao što su PayPal ili Paysera.

O servisu

Digiopinion je globalna platforma za plaćeno istraživanje. Web stranica je u vlasništvu i kojom upravlja Opinodo ApS. Kontaktirajte tim za podršku ovdje.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark