Select Page

Cum poți fi plătit?

Plata usoara si sigura

Veți fi recompensat pentru fiecare sondaj de la Digiopinion.com pe care îl completați. După ce ați câștigat suficient pentru a atinge limita de plată (10 USD), puteți primi banii plătiți.

1. Cerere de plată

Odată ce atingeți limita de plată, linkul de plată va deveni activ. Plata se poate face prin Paypal sau Paysera. Amintiți-vă că e-mailul cu care sunteți înregistrat pe Digiopinion.com trebuie să se potrivească cu e-mailul pe care îl utilizați la serviciul de plată pe care îl alegeți.

2. Aprobarea plății

În termen de 10 zile lucrătoare, echipa noastră de contabilitate va fi aprobat plata dvs. Nu trebuie să faci nimic. Imediat ce plata este efectuată, veți primi un e-mail ca confirmare.

3. Folosește banii

De îndată ce primiți banii pe PayPal sau Paysera, îi puteți folosi. Puteți fie să-l transferați cu ușurință în contul dvs. bancar obișnuit, fie să cheltuiți banii direct pe Internet.

De ce ar trebui să fii conștient?

Pentru ca plățile să fie efectuate, este important să respectați regulile noastre generale. De asemenea, este important, așa cum este descris, ca atunci când creați un profil gratuit la PayPal sau Paysera, să utilizați un e-mail potrivit cu cel cu care sunteți înregistrat la Digiopinion.com.

În plus, este important pentru noi să subliniem că Digiopinion.com nu este responsabil pentru serviciile terților precum PayPal sau Paysera.

Despre Service

Digiopinion este o platformă globală de sondaje plătite. Utilizatorii sunt recompensați cu bani pentru fiecare sondaj completat. Site-ul este deținut și operat de Opinodo ApS. Luați legătura cu echipa de asistență aici.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark