Select Page

Cum poți fi plătit?

Plată ușoară și sigură

Veți fi recompensat pentru fiecare sondaj pe care îl completați. După ce câștigați suficient pentru a atinge limita de plată (10 USD), puteți primi banii.

1. Cerere de plata

Odată ce ați atins limita de plată, linkul de plată va deveni activ. Plățile se fac prin Paypal. Amintiți-vă că e-mailul dvs. Digiopinion trebuie să se potrivească cu e-mailul contului dvs. PayPal.

2. Aprobarea plății

Echipa noastră de contabilitate vă va aproba plata în termen de 5 zile lucrătoare. Nu trebuie să faci nimic. De îndată ce plata este efectuată, veți primi un e-mail de confirmare.

3. Folosește banii

Puteți transfera cu ușurință banii în contul dvs. bancar sau pur și simplu îi puteți cheltui online. Alegerea este a ta.

De ce ar trebui să fii conștient?

Pentru ca plățile să fie efectuate, este important să urmați regulile noastre generale. Când creați un cont gratuit pe PayPal, utilizați același e-mail pe care l-ați folosit pentru a vă înregistra la Digiopinion.
 
De asemenea, trebuie să subliniem că Digiopinion nu este responsabil pentru serviciile terților, cum ar fi PayPal.

Despre Service

Digiopinion este o platformă globală de sondaje plătite. Utilizatorii sunt recompensați cu bani pentru fiecare sondaj completat. Site-ul este deținut și operat de Opinodo ApS. Luați legătura cu echipa de asistență aici.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark