Select Page

Întrebări frecvente

Aici puteți obține răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le-au avut alți membri Digiopinion înainte.

Cum să devii membru?

Rețineți că înregistrarea pentru un abonament este gratuită.

În primul rând, trebuie să-ți alegi țara. Creați-vă contul cu o adresă de e-mail care este aceeași cu adresa pe care o utilizați pentru metoda de plată aleasă. Acest pas este important! Completează-ți profilul cu cât mai multe informații, astfel încât să primești sondajele potrivite pentru tine. În plus, vei primi sondaje mai des dacă profilul tău are mai multe informații.

De ce nu este acceptat codul meu poștal?

Vă rugăm să încercați să vă înregistrați încă o dată și să vă asigurați că ați introdus corect codul poștal. Ar trebui să fie tastat manual, fără spațiu între ele (o puteți găsi pe Google). Dacă încă primiți același mesaj, trimiteți-ne o captură de ecran a problemei și vom contacta departamentul responsabil pentru a o investiga în continuare.

Ce se întâmplă dacă uit parola?

Vă puteți reseta cu ușurință parola urmând pașii următori:

  • Accesați pagina de conectare.
  • Faceți clic pe „Mi-am uitat parola” sub zona de conectare.
  • Acum introduceți adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru înregistrarea la portalul sondajului.
  • Vă vom trimite imediat un e-mail care conține un link pentru resetarea parolei.
  • Verifica-ti casuta.
  • Faceți clic pe linkul din e-mail.
  • Setați o nouă parolă.
Cum se schimbă o parolă?
  • În primul rând, accesați pagina de profil.
  • După aceea, accesați secțiunea Securitate.
  • De acolo veți putea crea o nouă parolă.
De ce nu primesc sondaje?

Numărul de invitații pe care le primiți depinde de țara în care locuiți. Participanții din anumite țări primesc mai multe invitații decât paneliștii din alte locații. De asemenea, participanții sunt selectați în funcție de vârstă, sex, obiceiuri, nivel de educație etc.

Toate aceste cerințe sunt stabilite de agențiile de marketing care trimit sondaje.

Un lucru pe care îl sugerăm este să vă completați profilul cu cât mai multe informații posibil. Procedând astfel, veți primi sondajele care vi se potrivesc cel mai bine. De asemenea, le vei primi mai des dacă profilul tău conține mai multe informații.

De ce nu sunt calificat pentru un sondaj?

Pentru unele sondaje, se stabilește în prealabil un grup țintă, pe baza anumitor caracteristici care nu sunt incluse în profilul dumneavoastră la noi. Acesta este motivul pentru care se poate întâmpla să nu faceți parte din grupul țintă al unui sondaj, chiar dacă ați primit o invitație prin e-mail pentru sondaj.

Este adesea cazul în care anumite grupuri țintă sunt necesare pentru sondaje. Uneori, există un „pre-sondaj” care constă într-un număr mic de întrebări pentru a verifica dacă vă potriviți grupului vizat de examinați. Dacă computerul realizează că nu sunteți calificat să răspundeți la întrebările din sondajul în cauză, veți fi scos din sondaj. Acest lucru se întâmplă de obicei în primele câteva întrebări și, în cazuri foarte rare, atât de târziu în sondaj. În astfel de circumstanțe, sondajul nu este înregistrat.

Vă sugerăm să vă completați profilul cu cât mai multe informații posibil. Procedând astfel, veți împiedica să vi se întâmple acest lucru din nou și veți primi doar sondajele potrivite pentru dvs.

De ce sondajul durează mai mult sau o sumă diferită de cea indicată în invitație?

Se poate întâmpla ocazional să fii invitat la un sondaj, dar când îl începi, vei fi eliminat după câteva exemple de întrebări. Acest lucru se poate întâmpla deoarece nu vă potriviți cu grupul țintă necesar. Același lucru se poate aplica atunci când sondajul este deja închis.

Într-un astfel de caz, sistemul nostru va căuta imediat un nou sondaj pentru dvs. Dacă puteți completa sondajul, veți primi, desigur, remunerația pentru acest sondaj. Veți primi o compensație mai mare pentru un sondaj mai lung și o compensație mai mică pentru unul mai scurt.

Motivul pentru care primiți o sumă diferită de bani sau pentru care sondajul este mai lung decât cel menționat în invitație indică faptul că ați participat la un sondaj separat.

De ce nu pot continua sondajul dacă ies din greșeală?

Fiecare link al sondajului se poate face clic o singură dată. Din acest motiv, nu este, din păcate, posibilă o pauză în timpul sondajului. De asemenea, nu este posibil să-l reporniți după închiderea ferestrei browserului.

Din păcate, trebuie să procedăm astfel pentru a evita participarea multiple și tipuri similare de fraudă. Este recomandabil să completați fiecare sondaj într-o singură ședință.

În caz de inactivitate prelungită, pot exista scurte întreruperi ale conexiunii la internet. Acest lucru poate duce la întreruperea sondajului. Din motive de securitate și din cauza ghidurilor internaționale de cercetare de piață, un sondaj nu poate fi continuat și rezultatele nu pot fi incluse în analiză.

De ce ai deja suficiente răspunsuri?

Invităm întotdeauna mai mulți oameni decât avem nevoie, deoarece nu putem spune dinainte câți oameni vor participa. Acest lucru este vital pentru a putea garanta clienților noștri că numărul necesar de participanți este atins într-un interval de timp stabilit.

Programul trimite invitațiile tuturor celor care ar trebui să fie calificați pentru sondaj. Deoarece este un proces, nu toată lumea primește invitația în același timp. Unii primesc invitația mai devreme decât alții, dar toți cei care sunt setași să primească invitația o vor primi la un moment dat și nu avem niciun control asupra ordinii în care paneliştii primesc sondajele.

Pe de altă parte, agențiile care trimit sondajul au nevoie doar de un anumit număr de sondaje complete. Când acest număr este atins, sondajul este închis.

Un lucru pe care îl sugerăm este să vă completați profilul cu cât mai multe informații posibil și să primiți sondajele potrivite pentru dvs. De asemenea, vei primi sondajele mai des dacă profilul tău are mai multe informații.

De ce soldul meu este același după ce am completat sondajul?

De multe ori nu este posibil să vedeți imediat premiul pe profil din motive tehnice. De îndată ce primim confirmarea sondajului completat, vă vom recompensa instantaneu.

Cum îmi pot verifica soldul?

Îți poți verifica soldul pe profilul tău Digiopinion.

Cum pot retrage bani?

Sondajele trebuie finalizate pentru a obține o recompensă.

De asemenea, trebuie să atingeți un prag de plată pentru a retrage recompensa utilizând metoda de plată oferită. După ce ați câștigat suficient pentru a atinge limita de plată (10 USD), puteți solicita o retragere.

Rețineți că e-mailul cu care sunteți înregistrat pe Digiopinion trebuie să corespundă cu e-mailul pe care îl utilizați pentru metoda de plată selectată.

Cât timp durează transferul banilor?

Uneori poate dura câteva zile lucrătoare pentru ca plata să fie înregistrată. Acest lucru se datorează motivelor tehnice și în scopuri contabile.

Dacă nu este achitat în 5 zile lucrătoare, nu ezitați să ne contactați. Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema în timp util.

Cum să închei calitatea de membru?

1) Conectați-vă la contul dvs. Digiopinion.

2) Faceți clic pe „Profilul dvs.”.

3) Faceți clic pe „Editare”.

4) În dreapta jos, veți vedea butonul „Ștergeți profilul”. Click acolo.

Vă rugăm să rețineți că aceasta vă va șterge toate datele, inclusiv banii care nu au fost plătiți încă. Puteți crea un profil nou, dar toți banii și alte date privind tranzacțiile nu pot fi recuperate.

Cum pot contacta echipa dvs. de asistență pentru clienți?

Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la support@digiopinion.com

Despre Service

Digiopinion este o platformă globală de sondaje plătite. Utilizatorii sunt recompensați cu bani pentru fiecare sondaj completat. Site-ul este deținut și operat de Opinodo ApS. Luați legătura cu echipa de asistență aici.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark