Select Page

Hoe kunt u betaald krijgen?

Makkelijk en veilig uitbetalen

U wordt beloond voor elke enquête van Digiopinion.com die u invult. Zodra je genoeg hebt verdiend om de uitbetalingslimiet (10 USD) te bereiken, kun je het geld laten uitbetalen.

1. Verzoek tot betaling

Zodra je de uitbetalingslimiet hebt bereikt, wordt de uitbetalingslink actief. Betalen kan via Paypal of Paysera. Onthoud dat het e-mailadres waarmee u bent geregistreerd op Digiopinion.com moet overeenkomen met het e-mailadres dat u gebruikt voor de door u gekozen betalingsdienst.

2. Goedkeuring van betaling

Binnen 10 werkdagen heeft ons boekhoudteam uw betaling goedgekeurd. Je hoeft niets te doen. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een e-mail ter bevestiging.

3. Gebruik het geld

Zodra je het geld op PayPal of Paysera hebt ontvangen, kun je het gebruiken. U kunt het eenvoudig naar uw gewone bankrekening overmaken of het geld direct op internet uitgeven.

Waar moet u op letten?

Om betalingen te laten verlopen, is het belangrijk dat u zich houdt aan onze algemene richtlijnen. Het is ook belangrijk, zoals beschreven, dat wanneer u een gratis profiel aanmaakt bij PayPal of Paysera, u een e-mailadres gebruikt dat overeenkomt met het e-mailadres waarmee u bent geregistreerd bij Digiopinion.com.

Daarnaast is het voor ons belangrijk om te benadrukken dat Digiopinion.com niet verantwoordelijk is voor diensten van derden zoals PayPal of Paysera.

Over de dienst

Digiopinion is een wereldwijd betaald enquêteplatform. De website is eigendom van en wordt beheerd door Opinodo ApS. Neem hier contact op met het ondersteuningsteam.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark