Select Page

Veel Gestelde Vragen

Hier kunt u antwoorden krijgen op de meest voorkomende vragen die andere Digiopinion-leden eerder hadden.

Hoe lid worden?

Let op: inschrijven voor een lidmaatschap is gratis.

Eerst moet u uw land kiezen. Maak je account aan met een e-mailadres dat hetzelfde is als het adres dat je gebruikt voor de gekozen betaalmethode. Deze stap is belangrijk! Vul uw profiel met zoveel mogelijk informatie in, zodat u de enquêtes ontvangt die bij u passen. Bovendien zult u vaker enquêtes ontvangen als uw profiel meer informatie bevat.

Waarom wordt mijn postcode niet geaccepteerd?

Probeer je nog een keer te registreren en zorg ervoor dat je de postcode correct hebt ingevoerd. Het moet handmatig worden getypt, zonder spatie ertussen (u kunt het vinden op Google). Als je nog steeds hetzelfde bericht krijgt, stuur ons dan een screenshot van het probleem en we nemen contact op met de verantwoordelijke afdeling om het verder te onderzoeken.

Wat als ik het wachtwoord vergeet?

U kunt uw wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen door de volgende stappen te volgen:

  • Ga naar de inlogpagina.
  • Klik op “Wachtwoord vergeten” onder het inloggedeelte.
  • Typ nu het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om u te registreren bij het enquêteportaal.
  • We sturen je direct een e-mail met daarin een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Controleer uw inbox.
  • Klik op de link in de e-mail.
  • Stel een nieuw wachtwoord in.
Hoe een wachtwoord wijzigen?
  • Ga eerst naar je profielpagina.
  • Ga daarna naar het gedeelte Beveiliging.
  • Van daaruit kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.
Waarom ontvang ik geen enquêtes?

Het aantal uitnodigingen dat u ontvangt, hangt af van het land waarin u woont. Deelnemers in bepaalde landen ontvangen meer uitnodigingen dan panelleden op sommige andere locaties. Ook worden de deelnemers geselecteerd op leeftijd, geslacht, gewoontes, opleidingsniveau, enz.

Al deze eisen worden gesteld door marketingbureaus die enquêtes versturen.

Wat we wel aanraden is dat je je profiel zo volledig mogelijk invult. Door dat te doen, ontvangt u de enquêtes die het beste bij u passen. Evenzo zult u ze vaker ontvangen als uw profiel meer informatie bevat.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor een enquête?

Voor sommige onderzoeken wordt vooraf een doelgroep bepaald op basis van bepaalde kenmerken die niet in je profiel bij ons staan. Hierdoor kan het voorkomen dat u niet tot de doelgroep van een enquête behoort, terwijl u wel een e-mailuitnodiging voor de enquête heeft ontvangen.

Vaak zijn er bepaalde doelgroepen nodig voor enquêtes. Soms is er een “pre-enquête” die bestaat uit een klein aantal vragen om te controleren of u past bij de beoogde groep van examenkandidaten. Als de computer merkt dat u niet gekwalificeerd bent om de vragen van het betreffende onderzoek te beantwoorden, wordt u uit het onderzoek verwijderd. Dit gebeurt meestal in de eerste paar vragen, en in zeer zeldzame gevallen zo laat in de enquête. In dergelijke omstandigheden wordt de enquête niet geregistreerd.

We raden je aan om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Als u dit doet, voorkomt u dat dit u nogmaals overkomt en ontvangt u alleen de enquêtes die voor u geschikt zijn.

Waarom kost onderzoek meer tijd of een ander bedrag dan in de uitnodiging was aangegeven?

Het kan wel eens voorkomen dat u wordt uitgenodigd voor een enquête, maar wanneer u deze start, wordt u na een paar voorbeeldvragen geëlimineerd. Dit kan gebeuren omdat u niet aansluit bij de gewenste doelgroep. Hetzelfde kan gelden wanneer de enquête al is gesloten.

In een dergelijk geval gaat ons systeem direct voor u op zoek naar een nieuwe enquête. Als u de enquête kunt invullen, ontvangt u uiteraard de vergoeding voor deze enquête. U krijgt een hogere vergoeding voor een langer onderzoek en een lagere vergoeding voor een kortere.

De reden waarom u een ander geldbedrag krijgt, of de enquête langer is dan vermeld in de uitnodiging, geeft aan dat u heeft deelgenomen aan een aparte enquête.

Waarom kan ik niet doorgaan met de enquête als ik per ongeluk afsluit?

Elke enquêtelink is slechts één keer aanklikbaar. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om een pauze te nemen tijdens het onderzoek. Het is ook niet mogelijk om het opnieuw te starten na het sluiten van het browservenster.

Helaas moeten we op deze manier te werk gaan om meervoudige deelname en soortgelijke vormen van fraude te voorkomen. Het is raadzaam om elke enquête in één keer in te vullen.

Bij langdurige inactiviteit kunnen er korte onderbrekingen van de internetverbinding zijn. Dit kan ertoe leiden dat het onderzoek wordt afgebroken. Om veiligheidsredenen en vanwege internationale richtlijnen voor marktonderzoek kan een onderzoek niet worden voortgezet en kunnen de resultaten niet worden meegenomen in de analyse.

Waarom heb je al voldoende antwoorden?

We nodigen altijd meer mensen uit dan we nodig hebben, aangezien we niet van tevoren kunnen zeggen hoeveel mensen er zullen deelnemen. Dit is essentieel om onze klanten te kunnen garanderen dat het vereiste aantal deelnemers binnen een bepaalde tijd wordt bereikt.

Het programma stuurt de uitnodigingen naar iedereen die in aanmerking zou moeten komen voor het onderzoek. Omdat het een proces is, ontvangt niet iedereen de uitnodiging tegelijkertijd. Sommigen ontvangen de uitnodiging eerder dan anderen, maar iedereen die is ingesteld om de uitnodiging te ontvangen, zal deze op een bepaald moment ontvangen, en we hebben geen controle over de volgorde waarin panelleden enquêtes ontvangen.

Aan de andere kant hebben bureaus, die de enquête verzenden, slechts een bepaald aantal volledige enquêtes nodig. Wanneer dat aantal is bereikt, wordt de enquête gesloten.

Wat we wel aanraden is dat je je profiel zo volledig mogelijk invult en dat je de enquêtes ontvangt die bij je passen. Ook zult u de enquêtes vaker ontvangen als uw profiel meer informatie bevat.

Waarom is mijn saldo hetzelfde na het invullen van de enquête?

Om technische redenen is het vaak niet mogelijk om de award direct op het profiel te zien. Zodra we een bevestiging van de ingevulde enquête hebben ontvangen, belonen we je direct.

Hoe kan ik mijn saldo controleren?

U kunt uw saldo controleren op uw Digiopinion-profiel.

Hoe kan ik geld opnemen?

Enquêtes moeten worden ingevuld om een beloning te krijgen.

U moet ook een betalingsdrempel bereiken om de beloning in te trekken met behulp van de aangeboden betalingsmethode. Zodra je genoeg hebt verdiend om de uitbetalingslimiet (10 USD) te bereiken, kun je een opname aanvragen.

Onthoud dat het e-mailadres waarmee u op Digiopinion bent geregistreerd, moet overeenkomen met het e-mailadres dat u gebruikt voor de geselecteerde betaalmethode.

Hoe lang duurt het voordat het geld is overgemaakt?

Soms kan het enkele werkdagen duren voordat de betaling is geregistreerd. Dit vanwege technische redenen en voor boekhoudkundige doeleinden.

Mocht het niet binnen 5 werkdagen zijn uitbetaald, neem dan gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem tijdig op te lossen.

Hoe lidmaatschap beëindigen?

1) Log in op uw Digiopinion-account.

2) Klik op “Uw profiel”.

3) Klik op “Bewerken”.

4) Rechtsonder ziet u de knop “Profiel verwijderen”. Klik daar.

Houd er rekening mee dat hiermee al je gegevens worden verwijderd, ook het geld dat nog niet is uitbetaald. U kunt een nieuw profiel aanmaken, maar al het geld en andere transactiegegevens kunnen niet worden hersteld.

Hoe kan ik contact opnemen met uw klantenondersteuningsteam?

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@digiopinion.com

Over de dienst

Digiopinion is een wereldwijd betaald enquêteplatform. De website is eigendom van en wordt beheerd door Opinodo ApS. Neem hier contact op met het ondersteuningsteam.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark