Select Page

Si mund të paguheni?

Pagesë e lehtë dhe e sigurt

Do të shpërbleheni për çdo anketë që plotësoni. Pasi të fitoni mjaftueshëm për të arritur kufirin e pagesës (10 USD), mund t’i paguani paratë.

1. Kërkesa për pagesë

Pasi të keni arritur kufirin e pagesës, lidhja e pagesës do të bëhet aktive. Pagesat bëhen nëpërmjet Paypal. Mos harroni se emaili juaj i Digiopinion duhet të përputhet me emailin e llogarisë suaj PayPal.

2. Miratimi i pagesës

Ekipi ynë i kontabilitetit do të miratojë pagesën tuaj brenda 5 ditëve të punës. Ju nuk keni për të bërë asgjë. Sapo të kryhet pagesa, do të merrni një email konfirmimi.

3. Përdorni paratë

Ju lehtë mund t’i transferoni paratë në llogarinë tuaj bankare ose thjesht t’i shpenzoni ato në internet. Zgjedhja është e juaja.

Për çfarë duhet të keni parasysh?

Që pagesat të kryhen, është e rëndësishme që të ndiqni udhëzimet tona të përgjithshme. Kur krijoni një llogari falas në PayPal, ju lutemi përdorni të njëjtin email që keni përdorur për t’u regjistruar në Digiopinion.

Gjithashtu duhet të theksojmë se Digiopinion nuk është përgjegjës për shërbimet e palëve të treta si PayPal.

Rreth shërbimit

Digiopinion është një platformë globale e sondazheve me pagesë. Faqja e internetit është në pronësi dhe operohet nga Opinodo ApS. Kontaktoni me ekipin mbështetës këtu.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark