Select Page

Çfarë është Digiopinion?

Digiopinion.com është në pronësi dhe operohet nga kompania daneze Opinodo.

Pasi kemi punuar me sondazhe online për disa vite, ne mendojmë se ka nevojë për të përmirësuar këtë përvojë.

Ne duam ta bëjmë të lehtë pjesëmarrjen në kërkime sociale që kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në jetën tonë të përditshme.

Për shkak të kësaj ne mbledhim sondazhe nga kompanitë kërkimore dhe i bashkojmë ato me njerëzit përkatës.

Ne besojmë se mund të krijojmë një përvojë më të mirë. Në të njëjtën kohë, është e drejtë të paguajmë për përgjigjet që japin përdoruesit tanë. Dhe fakti që ju jeni duke u paguar dëshmon se përgjigjet tuaja janë duke u përdorur.

Pse dikush do të paguajë ndryshe?

Rreth shërbimit

Digiopinion është një platformë globale e sondazheve me pagesë. Faqja e internetit është në pronësi dhe operohet nga Opinodo ApS. Kontaktoni me ekipin mbështetës këtu.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark