Select Page

Paguhuni për mendimin tuaj

Përmirësoni produktet dhe shërbimet duke ndarë mendimin tuaj rreth tyre dhe fitoni duke e bërë atë!

Paguhuni për mendimin tuaj

Produktet dhe shërbimet mund të ndryshojnë për mirë me kontributin tuaj. Pse të mos shpërbleheni ndërkohë që e bëni këtë?

Si punon

Jepni kontributin tuaj në përmirësimin e produktit. Çdo gjë që lidhet me ju. Mund të jetë makina që drejtoni, ushqimi i preferuar i kafshës suaj ose kafeja e mëngjesit. Por ajo që është më e rëndësishme – fitoni para prej saj!

Regjistrohu falas

Zgjidhni anketat dhe përgjigjuni pyetjeve

Mblidhni para

Cfare ne ofrojme

Përjetoni ofertën e këndshme nga Digiopinion

N

Regjistrohu falas, i lehtë dhe i shpejtë

N

Sondazhe të paguara mirë

N

Asnjë pikë ose llogaritje, shpërblime të drejtpërdrejta në para

N

Sondazhet e disponueshme bonus sipas kërkesës

Qasuni në platformën tonë nga çdo pajisje: celular, desktop ose tablet

Kompanitë dhe organizatat gjithmonë përpiqen të përmirësojnë produktet e tyre në mënyrë që të mund të plotësojnë më mirë nevojat e përdoruesve të tyre. Ju jeni një nga ata përdorues, ndaj përgjigjuni sinqerisht dhe bëni një ndryshim. Digiopinion e bën të lehtë. Merrni pjesë në sondazhe çdo ditë – direkt nga kompjuteri ose smartphone.

Shikoni se çfarë thonë përdoruesit tanë
në lidhje me platformën tonë

“Interface e lehtë dhe sondazhe argëtuese. Më pëlqen seksioni “Provo fatin”, shpesh habitem me një sondazh të mirë.”

jessicaa22

“Digiopinion po përmirësohet vazhdimisht. Nuk është ende perfekt, por po shkon në atë drejtim.”

kowitskiB

“Mënyrë vërtet e mirë për të bërë të ardhura shtesë.”

aurElio14

Rreth shërbimit

Digiopinion është një platformë globale e sondazheve me pagesë. Faqja e internetit është në pronësi dhe operohet nga Opinodo ApS. Kontaktoni me ekipin mbështetës këtu.

Opinodo ApS | Svanevej 22, 2nd floor | 2400 Copenhagen NV | Denmark